NORSK - PORTUGISISK SPRÅKKURS PÅ DVD-ROM ELLER FOR NEDLASTING TIL DIN PC ELLER MAC

Kjøper du kurset på DVD-rom, vil det bli sendt innen neste virkedag. Kjøper du kurset for nedlasting, kan du laste det ned umiddelbart når betalingen er gjennomført.

OM KURSET

Fala Brasil er et interaktivt språkkurs for Windows og Mac. Kurset er beregnet for nordmenn som ønsker å lære portugisisk, slik de snakker i Brasil. Inneholder ca. 4.000 ord og setninger. Ved et klikk får du også muligheten til å høre den brasilianske uttalen av den aktuelle teksten. Kurset er delt inn i forskjellige temaer og gjør det dermed lettere å lære det du mest interesserer deg for. Programmet er meget enkelt og brukervennlig å betjene. Noe som gjør det aktuelt for alle brukere.

Kurset er egnet for nybegynnere og de som har noe erfaring fra språket tidligere. Inneholder også det aller viktigste innenfor grammatikk. Portugisisk grammatikk er meget kompleks, og avviker mye fra den norske grammatikken. Vi har valgt å kun belyse det aller viktigste du har behov for.

Alle ord og setninger i dette språkkurset er lest inn av en som har brasiliansk som sitt morsmål. Dermed oppnår vi den mest naturlige og dagligdagse uttalen, slik de snakker i Brasil

Det viser seg at det er meget begrenset opplærings-materiale når det gjelder norsk - portugisisk. De fleste språkkurs er basert på engelsk og er dermed vanskelig for de som har begrensede engelsk-kunnskaper. Derfor har vi valgt å utvikle dette språkkurset, slik at alle har en god mulighet for å lære seg språket. Portugisisk i Brasil skiller seg lite ut fra portugisisk i Portugal. Kurset er dermed også aktuelt for de som ønsker å lære seg portugisisk, slik de snakker i Portugal.

Dette språkkurset er meget enkelt i bruk. Du trenger ingen dataerfaring eller laste inn noen drivere for å bruke kurset. Du trenger kun et lydkort og høytalere for å høre uttalen. Kurset er utviklet for Windows og Mac.


SYSTEMKRAV

Windows 2000 / ME / XP / Vista / Win-7 / Win-8 / Win-10
Mac OS X (10.3.9 eller senere)
Skjermoppløsning minimum 1024 x 768
Lydkort og høyttalere er nødvendig for å høre lyd-sekvensene.

FALA BRASIL selges også i bokhandlere over hele norge!

Trygg betaling med

 

Bilde fra språkkurset Fala Brasil